• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Przykłady przepisów na dania kuchni azjatyckiej.

Dobrym pomysłem na połączenie zielonego warzywa oraz zielonego owocu jest cocktail z kiwi, natki pietruszki i jabłek. Jabłka następują tutaj jako materiał bazowy. Na sześć jabłek wystarczy dołączyć 3 kiwi i tyle natki pietruszki ile się pragnie. Warto niemniej jednak pamiętać, że nie wszyscy lubią pietruszkę, albowiem ona ma akurat niesłychanie intensywny smak i aromat, w następstwie tego może przeszkadzać wielu postaciom nawet w małych ilościach. Taki koktajl wolno popijać pomiędzy posiłkami. Do popijania zamiast pospolitej kawy oraz herbaty zaleca się zieloną kawę i zieloną herbatę. To, że ANCHOR i herbata jest zdrowsza niż tradycyjna czarna wie już każdy. Jej odcień po zaprzeniu bezsprzecznie nie jest zielony, po prostu wytwarzana jest z takich ziaren. Należałoby jej spróbować dla innego smaku, jaki wytwarza w trakcie parzenia. To samo jest z zieloną herbatą, która wpływ na zdrowie oraz stan skóry. Lubią ją głównie panie dbające o wygląd i samopoczucie. Zielone jest zdrowe, dlatego warto w swojej diecie uwzględnić miejsce na dobre oraz lekkie składniki w kolorze zielonym. Jakkolwiek dzięki nim każda strawa wygląda radośniej.

1. Kliknij dla szczegółów

2. Wejdź

3. Tutaj

4. Wejdź

5. Kontynuuj Sztuka robienia własnych mydeł i kosmetyków.

Categories: Moda

Comments are closed.